Skrivbord :D

Hejj alla söta
Ska åka till Ikea nu snart för andra gången den här veckan. Göör om mitt rum, har redan köpt en matta och lite små saker. Idag ska jag köpa ett skrivbord och kanske en stol och en spegel , sen blir det vell alltid lite småsaker? haha. Ska ta bort soffan och soffbordet efter´som dom aldrig används och tar bara plats så därför blir det skrivbord istället. Plus att nu har jag flyttat nästan alla kläder till källaren där det finns garderober eftersom dom inte fick plats i min byrå så nu har jag plats för annat också ^^, hehe.




sen kroatien vill verkligen tillbaka!
när man tittar ut och ser bara grått
så känns det här ganska långt bort...


hot chick ! :O

hejsan (; sitter här hemma hos alma och chillar framför hennes laptop (:
medans hon läser FRIDA tidningar.. trevligt, trevligt !
Idag har jag sovit som piss ! vaknade hundra gånger för att vinden lät.
Tyckte jag såg någon stå framför min säng, men det var en kant på min täcke.!
Fatta vad läskigt, jag började skrika på mamma, fast pappa kom !haha , :D kollade på en skräckis igår kväll ! ;S
jaja , iallafall så vaknade jag idag vid 10, men gick upp vid 11 då jagh åt en en goooo frukost
och kollade på tv. Sen gick jag in på datan och snackasde med malin i tele!
Vi bestämde att vi skulle vara , fast först skulle jag laga mat. Det fick bli goda pannkisar ! :D
Efetr det gick jag till malin, jag kämpade mej nut från yttedörren, det var ju världens storm ute...
Vi kollade på "The Hot Chick !" har sett den många gånger, den är BÄST !!!!;D
Vi kunde inte vara så länge för malin skulle spela pingis med elen, så då gick jag hem.
Sen blev det vänner och data. Sen ringde alma ochf rågade om hon kunde vara med oss, det var klart hon kunde.
Men malin kom hem såå sent så hon kunde in! ska snart gå hem och sova ! ;D puss alla / majaa ♥

bilder kommer ! :;D

Omgörnig.

Imon ska jag göra om mitt rum lite grann, allt rött ska ut! Kanske lägger ut en bild på hur det blir ;) får se..

Puss ha det bäst // Tilda <3

In a rusch!

Hejj alla söta,
För en timme sedan ringde Maja och frågade fall jag ville fölaja med på ff med henna och några till, först pallade jag inte men nu är jag snart på väg ändå! har hunnit ändra bloggen lite med fler bilde. Jag tycker det blev ganska bra?

Annars har jag varrt med Emma idag. Först följde hon med mig och klippte mig, har typ snelugg vas inte sån sne lugg man tänker på när man hör sne lugg, haha. inte jag i alla fall :P.
Sen hade vi planerat att vi skulle gå till Ikea från stan, men det gick inte så bra, hehe. Vi tog bussen. Köpte lite saker på Ikea efter vi ringt till mamma och beställt skjuts hem, hehe. En ny matta och lite småsaker, allt rött ska bort i mitt rum så enkelt är det! Men sen gick vi ut och "sprang" ( gick ) en ganska lång runda, så lite rörelse blev det i dagen.

Nu sitter jag här och känner mig som en eskimå medans jag väntar på att mamma ska komma så hon kan skjutsa in till FF, har typ två underställ på mig för det är CP kallt där.

Aja, jag hann skriva lite iallafall, ha det bäst // tilda <3

photoshop (;

Hejsan alla , mår ni bra ? Jag mår ganska bra idag ,
hade tänkt att jag skulle pluga lite idag !
Hela dagen är förstöd.... jaja . Vaknade ungefär halv 12 ,
då ajg gick upp och gjjorde en goood frukost
och satte mej och kollade på AFV, skiit roligt. Sen satt jag bara och
kollade lite på tv, men det var ingen bra.
Så hag tänkte att jag skulle gå in på photoshop(tom installerade det igår (; )
så jag har gjort om lite foton ;D
Är inte så jätte bra men det funkar. Har även installerat min cam (; hihi....
ingen annan har fattat hur man gör, men jag
Maja Elisabeth söderström är tekniskast av oss alla !! NOT! ;D 
så jag tog några fula kort och photoshopade dom (; 

Juste ja ! Vad tycker ni om Desperate housewives igår ?
JAg tycker det var bra, fast konstigt...
Tycker ju då mest om Gabby, men nu är hon helt sliten och
susan har en ny kille :O
allt var helt konstigt ! Men jag tycker om det så så klart ska jag
fortsätta kolla på det. vem gör inte ?

Men snart ska jag gå och förstöra min dag med plugg! bajs bajs bajs !!!!!
puss på er alla / majaa ♥ 


har gjort om denna, det syns men är nöjd ! haha


detta är sen jag och becca var i Egypten xD rätt bra av mej ??

Desperate housewives <3

Hejsan alla , har inte pallatr skriva på så länge som ni nog vet.
Men idag gjorde vi om den( jag tycker om den , vad tycker ni ?
Iallafall , pallar jag inte skriva om hela helgen för min del , men jag har i stort sett vatt med min Matilda hela helgen !
Vi har haft det GÖTT (; Igår blev det då många kompisar hemma hos Tilda , också sjukt kuul ;D Men ni fattar inte hur trött jag är,  jag sov inte så brta när matilda och jag sov över heller. Från torsdag till fredag , från fredag till lördag, från lördag till söndag , och sen alla från måndag till tisdagen (; TRÖTT ??? Idag , tisdag då blev det matilda och tilda senare fotbollsmöte. Men nu ska jag bara kolla på DH (; trodde det var sluut , men ack ! det är jag vlldigt glad över. ;:D
Ska snart gå , puss på er alla / majaa


When you feel like sleep is a good option, be awake!







Hejj alla söta
Fy fan vad jag är trött nu asså! Men jag kämpar för att inte sova, för om jag somnar nu kommer jag aldrig kunna sova sen..

Becca, Johanna, Maja och Matilda kom til mig vid halv sex typ, hade laddat upp för en riktig mys kväll. När dom kom åkte vi och köpte mat och godis, det vart pizza och lite smågodis för dom flesta, men eftersom jag kände behovet att sticka ut så tog jag en tackopaj istället, haha. Det blev mkt snack och damp under kvällen och vi spelade , helt otippat, rappakalja. Så jäkla kul var det asså, vi var ju så super seriösa men ibland blev man riktigt chockad vilken fantasi man kan ha, haha.
Matildas : kesa, en fjäril gjord av keso ligger högt på listan över bästa förklaringar asså.
jag tror vi somnade vid kvart i sju i alla fall jag maja och matilda.

Dagen idag har spenderats med att jag , maja, matilda väcktes vid tio av rebecca och johanna som skulle åka hem tidigt så tre timmars sömn lever jag på nu! Så sen fick ju vi går upp till slut också då åt matilda och maja pizza till frukost och till och med jag blev sugen, haha. Sen har vi då gjort om vår blogg som ni kanske ser, vad tycks? bättre eller sämre?
sen åkte matilda och maja buss hem vid fyra, och snart ska jag iväg på fotbollsmöte.
Säger bara att jag måste hålla mig vaken genom desperate housewives, som dom sa var sista förra gången så jag fattar ingenting?

Aja imon ska jag iaf klippa mig och jag vet inte hur :S jag är nervös. thihih. Ha det gött puss // Tilda

Hejsan alla söta

Är hemma från gnesta nu, kom hem igår. Det var super mysigt där uppe och jag tog lite höst kort ;)
Nu sitter jag och väntar på att maja, matilda, rebecca och johanna ska komma så vi kan MYSA. Vi ska sova här och bara umgås, kommer bli jätte mysigt och skoj, det ända jag är lite smått oroig för är maten eftersom det gick så himla bra förra gången, höhö.
Dagens stora fråga är: Varför går det inga bussar emlan smedby och rinkabyholm? jag stör mig sjukt mycket på att man måste först åka in till centralen och sen byta buss! ryck på det.. ;)

Här kommer lite bilder från gnesta:








Heelu <3

Hejj,
sitter i ett litet kök ute i gnesta just nu, hehe. Mycket trevligt är det här, men det känns refullt att vara så nära stockholm och inte åka i´n till stan, menmen.

Puss // Tilda

Bio med girlsen!

     
Posarna på bio ;)

I onsdags var då jag, Maja, Johanna, Rebecca och Matilda på High school musical 3 mogna som vi är! Den var super bra , haha, synd bara att man inte kunde låtarna så man kunde sjunga med men det var nästan tur annars hade vi nog blivit utslängada, haha.

Innan gick vi och åt på stan och vi hade typ värsta bråket om vart vi skulle äta för jag kan inte äta snabbmat för då får jag "mag anfall", det slutade med att jag surt sa : Jag får vell äta en jävla äcklig sallad på mc donalds!, haha det var lite kul.

På bion vart det typ fullsatt. Vi hade lottat platserna för vi satt högst upp och det var två säten så en av oss skulle bli tvungen att sitta med ngn annan, gissa om det blev jag, haha såklart. Så vi spenderade vår tid innan bion med att försöka lista ut vem jag skulle få sitta bredvid, om det skulle bli en tjok svettig gammal gubbe eller en super snygg kille. Vi märkte snart att det inte var så många super snygga killar som hade planerat att gå på bion men heller inga svettiga gamla gubbar. Det var en tjej i 17års åldern som satte sig bredvis mig, men sen var alla tvungan att flytta ett steg så jag fick sitta med maja, och matilda fick sitta med ngn annan :P Maja och jag hade lite ryck och tog massa cp kort.
Sen typ kastade becca och johanna och matilda popocorn på en ljus strimla så dom lös upp och sen försvann såg det ut som, haha det var askul! HAHA.

Puss // Tilda

koskit = paj



Hur kan ngt som ser ut som koskit



bli en sådan här god paj?

Haha beccas och min paj som vi bakade,  vi var lite skeptiska i början, men det slutade riktigt bra ^^.

Hööstlov

Härligt seriös bild

Hejj,
har inte kunnat skriva på ett tag för min cp data har haft virus. Alla datorer har typ ngt i mot mig, alla datorer i skolan som jag sätter mig vid typ lägger av sen kommer ngn annan och tar den joho vad händer om inte att den snällt startar? usch, jag är mycket men inte teknisk...
Så igår när jag skull kämpa med att göra min svenska recesion fick jag gå hem till emma och hennes data, hehe.
Men hon hade ingen utskrivare så det blev inte bra, men fick i gång datan hemma till slut och det gick iaf att skriva ut recensionen.

Och nu är det HÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTLooooV så jäkla gutt! Imon åker jag och familjen till gnesta typ 20 minuter utanför stockholm och hälsar på moster. Det finns ingen TV! men dte blir mys ändå hoppas jag, ska passa på att ta massa fina kort med min systemkamera =).  Vi ska inte ens vara där i ett dygn och åker hem efter 23 timmar, vi åker imon klockan 9 och åker på söndag klockan 12. På söndag är det typ fotbollsavslutnign också blir skoj.

Ska klippa mig på onsdag men vet verkligen inte hur, ngn som vet?

Hejdå ha det bäst // Tilda <3

Viruuuuuuuuuus!!!!!!!!!

Min data har typ viruuuuus de´n har ryck!

komedi kväll (;

hejsan alla , har inte pallar att lägga in bilder eller nåt på länge , men idag har jag haft den tråkigaste dagen i mitt liv !! :D
Först blev det gudstjänst , kul , frågetecken , "/ sen blev det att äta lite . Sen FÖRSÖKTE jag att pluga , men det blev nästan ingenting , prov i No ijmån :S skiit samma ! men har TYP bestämmt mej för att iallafall försöka komma in på stage for you ! :D det skulle vara roligt , för matilda kanske oxå ska det coh tilda på design och mode saken ! ;D

MEn glömt att säga att i fredags var jag på ståupp sak , när björn gustafsson , Soran , Özz och Måns Muller var med !
Alma och bjag var där tillsammans , sjukt kuul ! har aldrig skrattat så mkt åt någon förut ! haha , sen exakt efyter det blev det sandra med tjejerna , det var väll sådär . pallar inte berätta men blev lite osams på lördan , men det är över :D:D:D
Så nu är jag glad som en lax fast att det är prov imån före jag vill flytta till torsås med matilda och tilda (; hahha
Få se om det blir så ;D haha , men du ska jag lägga ut lite bilder från i fredags (: puss på er alla / majaa ♥


haha , lite suddig men pallar inte lägga ut alla bilder (; haha


ALMA ! <3 typ dom bästa platserna ever ! såg värkligen allt (;


sandra , men kompirasna , synd att tilda blev dålig bara "/


det blev en mysig kväll för övrigt ! (:

Pluuuuuugg!



Hejj alla söta,
Idag  har jag hjälpt min kära farmor städa på dan, sen ville becca komma hit och plugga. Och då blev jag glad för´jag hade inget att göra förutom att plugga och då kunde plugga tillsammans. Så nu kan vi förhoppningsvis NO provet tills imon. Va fan är det och lägga ett No prov på en Måndag? hela helgen blir ju förstörd lix. Men men, inget att göra åt saken.
Nu skall vi gå och baka äppelkaka som vi brukar göra
Ha det gött och pusshej // Tilda <3

Heej alla söta

Hejj alla söta,
Igår var det sandra, var jätte kul så länge det varade men fick ett mag "anfall" ( får typ kramp i magen ) så jag var tvungen att åka hem "/  inte kul det. Får alltid ont i magen ´när jag verkligen inte vill det, inte för att jag vill det ngn gång men när det verkligen inte är läge för det. Äh, det är aldrig läge men det är ju bättre om man får det när man är hemma det  är det jag menar :P haha.

Har inte gjort ngt idag, vaknade vi ett typ var riktigt trött. Skulle ha pluggat idag men jag pallar inte.. Kram // Tilda

Får heja på ff nu när dom ligger under med ett mål!

i got it from my grandpa (:

Idag har det vatt vanlig dag i skolna , fast matilda vare sjuk , inte så jätte roligt !
Hon och jag har massa långa lektioner tillsammmsn , men jag överlevde som tur var ;D
Vi hade ett litet bråk i skolan , på skojj asså (; Hade damp på becca och hon hade damp på mej (; hihi...
Vi fick reda på vårt tyska prov som alla tyckte va så svårt , fast hon räknade inte
in den svåra delen i resultatet för alla sa att det var så svårt !
Och det syntes tyvärr i resultate . Så det gjorde så ajg fick MVG (; rätt stålt , samma poäng som tilda (;
Trodde jag skulle få G eller IG , så d¨å är jag nöjd ! ;D

Skulle igentligen vatt med matilda idag , men hon var ju sjuk "/
Så nu sitter jag här , helt själv i mörkret .... ne , skämat bara !
Har massa att göra ... plugg och TV (; haahha
Kommer nog vara inne rätt mkt på datan också , :D

Idag hade jag min papopas skjorta på mej , dte blev rätt tufft till ett par mörka jeans och ett linne (:
hihi , man hittar alltid massa saker i föröldras eller mormors eller nåns garderober man kan snoo (;
HAHA ! men komer nog in lite senare på blogg ,
Btw , snart ommer mammma och då blir det kroppkakor (: mummma !puss / majaa ♥


bild från tyska lektionen (;


ciao !

Har inget att göra asså , har ju vatt hemmma då , som ni vet "/
¨MEn har haft det såå tråkigt , jag har till och med instalerat thesims (;
hahah ... det rä faktiskt kuul! Jag har ju faktiskt kollat på vänner , men jag gråter välldigt lätt,
så ajg började gråta när Rachel skulle säga hej då till alla , hon skulle flytta till Paris.
Har sett typ alla avsnitt , men det var ännu sorgligare än förra gången jag såg det !

Det roligaste idag har vatt att jag åt McDonald's , fatta vad jag har haft tråkigt idag då eller ?
haha , har gjort om massa bilder på picnik och kolade på as många bloggar.
Tänkte också att jag skulle baka en kladdkakja , men det går ju inte , har inget socker hemma "/
Yvonne vår granne lånade just det (: haha , jag får väll nöja mej med nått utan socker , men vad ?
Allt går inehåkller socker eller fett ju . kommer inte klara mej utan det "/ haha
 Nu är kl . 18:35 och min pogram började ju vis halv , "/ så nu missar ja alllt "/ snyft !
Ikväll blir det V.Ä.N.N.E.R. och Desperate housewives , skojj (:
Nu ska jag se AFV (: hihi , puss alla , hoppas ni ha haft det gött ialafall / majaa ♥


Live your life and not he´s

Inga läxor idag ! Super härligt verkligen. Hann till och med somna till efter skolan, hade cyklat i världens motvind så var helt slut, haha. Inga prov den här veckan heller.

I skolkatalogen är jag me dpå tre vimmelbilder. och på ett så är det i musiksalen så står jag och spelar gitarr och sjunger ser ut som att jag är jätte musikalisk, haha, i verkligeheten spelade jag typ ett ackokrd innan jag kom bort mig, haha. Becca och johanna är ochså med när becca spelar trummor och johanna bas och sjunger, vilka begåvningar säger jag bara! Ikväll är det desperate house wives ( asså jag lär mig aldrig hur det stavas så..) och idag är det inga läxor, som jag måste nämna en gång till bara för att det är så skönt, så jag kan kolla på hela programet utan at få ångest över att behöva plugga i reklamerna.
Fick reda på engelska provet idag, fick VG+ fyra från mvg, asså jag har för höga krav på mig själv, måste ändra på det. Det var bra och jag är nöjd. Fick VG+ på svenskan också, fyra från mvg, läskigt? haha
men nuropar min kära mamma att det är mat så hejdå, pusspåeralla // Tilda

we belong together

Hejsan alla tönts (;
Igår som alla vet hade jag huvudvärk och trodde jag skulle sprängas !
jag var riktigt yr , och trodde jag skulle antingen spy eller svimma :S
Och idag vaknade jag med huvudvärk och träningsvärk i hela kroppen "/
SÅ idag fick dte bli hemmet för mej , har pratat med matilda , och
hon är också sjuk , fast hon ar feber och ont i halsen ! kryya på dej bajskorv ! :D
Så idag blir det nog tv och data ocoh vila i soffan med McDonalds (;
pappa är ju sjukskriven så han åker och köper dte sen (; LYX !!
Har just kommit på att jag ÄLSKAR Gavin degraw !! Han är ju jäkla bra !
Älskar hans texter , och han blir ännu bättre när han alltd är med i ONE TREE HILL ! :D
ni måste bara lyssna på we belong together ! den är så braa !
men nu ska jag fotsätta lyssna på min älskling ....hahah :D puss kram / majaa

bästttt trodde bilden skulle vara större (; haha , jag kan bara lägga en bild i taget
för min blogg eller mitt internet krånglar "/

todelZ dodelZ



asså Maja det är inte bloggen som har ADHD.... haha
Uggsen, var lite pinsamt att ta kort i affären sådet blev ett snabbt som blev suddigt , hah

Ugggggs!



Hallå kära readers(?) haha,
har köpt Uggs i söndags, det är seriöst det skönaste jag vatt med om. Billiga på ölandsköpstad.

Sitter här och försöker göra läxor men som ni förstår så går det inte så bra, fattar inte hur jag ska lära mig ett helt idrotts häfte tills imon? sen engelska. Har sytt en till kjol, sydde två i helgen, men jag borde vell ha pluggat. Kjolen blev iaf vanlig svart med veck :P lägger upp bilder på alla tre kjoler när jag har använt dom, heh.
Men, men måste verkligen plugga nu så det blev ett kort inlägg.

OBS!!  Skolkatalogen har kommit och jag ser ut som en mongolid bara så att alla vet ;)

huvudvärk !

Tjoo , alla ! (;
Idag har vi INTE haft en vanlig dag i skolan , utan vi har haft elevens val ,
och jag hade först hade vi skrivvärkstad , och sen cyklade vi till boxinings hallen och skulle boxas (;
Det var en as sträng lärare , fatta vad jag var rädd ! vi skulle först bara springa runt.
Då skulle man runda en korn men alla gjorde inte det , då sa hon :
Hur jävla svårt kan det va att runda en korn ? , sen sa hon , Låt kuddarna varea för helvet !!!
sa och sa , hon skrek på oss "/ Det var det jobbigaste på länge och jag var så jäkla VAAARM !!!
Sen hade vi lite tid att gå till simhallen och köpa en glass och en snask ! :D göttt !
sen blev dte att cykla fort till sången , (; HAHA de var oxå kul. Vi typ skrattade hela tiden hahah :D
Sen blev det mest data och ha ont i huvudet "/ hihi puss alla / majaa

nu funkar dte inte heller att lägga in bild !!! bloggen ahr ADHD !

rallybrudar (;

Dagen började med att mamma väkte mej , skulle till domkyrkan "/
Inte så kul , där var man till tålv ett nånting.
Sen skulle jag träffa rebecca vid MC , för vi ksulle se rallybrudar (;
Filmen var väldigt rolig ! Det roligaste var när dom skulle lära en att inte spy ! (:
Värd att se tycker jag . Sen när jag kom hem tittade jag på punk'd (: Det var Zac efron som blev lurad !
Hade redan sett det men dte bra . Sen blev det ett OTH avsnitt på tv som jag inte hade sett !
Lite dumt av mej , är bara på 4 sesången :P......Om några minuter blir dte andra avenyn (; skojj skojjj (;
Imån , eller hela denna veckan blir snapp ! inga prov skööönt ? ..Imn ska vi boxas ;d hhah i skolan asså. Exakt efter börjar min och matilsa sång , lite stress , (: Men det blir bra ! blir Även BJÖRN GUSTAFSSON  med alma , på fredag , längtar som bara det ! (; men nu har andfra avenyn redanb börjat ! :S  så puss och hej / majaa

bloggen har damp , så dte går inte ans att lada upp bild ! bild kommer  (:


Sköön helg.

Hejsan :D
Har precis kommit hem från farmor och Hanna <3, saknar redan :`) det har vatt jätte kul har sytt hela två kjolar och har många på gång, en paperwaist kjol och en som jag sydde om som var blommig. Kan lägga upp lite bilder sen. Men nu måste jag städa för jag har hur mkt kläder som helst som bara ligger och väntar på at blir sorterade sååå....
Aja, helgen har vatt mkt mysig och rolig. The HIlls är bara så bra måste verkligen se fortsättningen, såg avsnitt från sesång 4 på mtv.com man kan se alla fyra sesonger men inte hela fyran :O så jag dör på att jag måste veta hur det går ...

Skola imon då.. har inga prov denna veckan , skönt, men vi har ett jäkla No-prov nästa måndag så det är helt fackat , måst ju plugga på helgen då, hur kommer man på att lägga ett prov på en måndag?

Puss hha det så bra // Tilda

ciao !

Idag har jag och alma tävlat för första gången i dans , (:
Det blev par hiphop . Det gick ganska bra faktiskt !
Vi dansade då som vi skulle då kom vi vidare , men sen var det en CP låt , så vi var i otakt med varandra hela den gången , så det gick inte så bra ! För alla andra gick dte jäte bra ! MAlin Dejke vann i par Disko , och Maja och alice kom 3 i par disko , silver (; ........om nui fattar (: gick till dansen så jag vo var där vid halv 9 , men skulle dansa vid 4 , så det blev lite vänta .... :P


alma var jätte duktig ! älaksrdejj <3

     
lite bilder från dasen (;  det var sköjj :P

Sen när jag kom hem var jag såå trött , så jag la mig i soffan och kollade på en bra film ! den hette den galne proffeson (;
Den var sköjj , i soffan låg jag i några timmar utan att gå upp . för sen blev dte ju fotboll !
SVERIGE-PORTUGAL . 0-0 (: Christian Ronaldo var snygg som vanligt (: önskar jag vore där ;) hhahaha

kramar / majaa


fredag hela veckan ?

hejsan alla !
idag har det som vanligt vatt en vanlig dag i skolan , förrutom att nog hade det svåraste provet ever !
Kunde nästan ingenting och jag har pluggat ! Det var ingenting som jag hade övat på .. men men "/
Efter skolan åkte jag och alma till stan för att köpa kläder till tävlingen imån (;
Det blev ett par svarta prassel byxor från intesport , och en grymt snygg XL tröja från Nem Yourker! :D
Det blev snyggt tillsammans , (: Efter stan blev dte mat med familjen. sen CYKLADE jag till alma (: (not) hahaha :D
Där kollade vi på tv och åt massa godis såklart.sen blev dte att gå hem och duscha och allt ! måste ju vara fiin på dansen imån , (: Jag tog massa bilder på dom nya kläderna , men jag tog med almas kläder , så har inte dom på min dtaa än "/ men snart kommer dom (;  kraam / majaa

Jag får panik ! jag kan inte lägga ut bilder ! det går inte "/
Nån måste hjälpa mej ! (;

läskigt :O

jag måste bara säga att jag tycker denna bilden är lite läskig ;

det är exakt samma bild, men om man kollar på mina ögon så kollar dom åt i olika håll. haha
nu ska jag kolla på idol

puss / matilda

riktigt seg fredag

inlägg : matilda

idag var det en riktigt seg dag, men nu är det ju änligen helg!
på förmiddagen hade vi engelska och världens längsta no, sen var de lunch, bakad potatis. sjukt gott är det.
sen hade vi svenska, matte och sist hade jag franska. jag trodde ärligt talat att ju jag skulle somna. haha
när jag kom hem så följde jag med mamma till maxi & nu ska vi snart äta


jag kände mej lite smått tvungen att skriva ett inlägg haha

puss

En snitzig rubrik

Hejsan,
Jag siitter här i emmas soffa och kollar på blondinkissie, sjukt kul! Har haft världens svåraste prov idag i tyskan och dåmenar jag det verkligen..  Snart kommer farmor och Hanna hem till oss och ska äta sen följer jag med dom till farmor och är d'är ikväl och imon och sover över imon också , ;D

kram skriver mer om dagen sen // Tilda

just shoot me (:

hejsan alla tönts (; haha
Idag vakade jag vanlig tid , men gjorde mej iordning välldigt snabbbt (;
Så nu hinner jag vara inne på datan ett tag  :D
Idag nlir det vanlig dag , som vanligt . Sen när jag kommer hem blir dte såklart PLUGG!
Jag gör ju inget annat efter skolan , (besatt ) inte för att jag tycker dte är kul , utan att jag vall ha bra betyg (;
jag ju själv börjat fundera på vilket gymnasie jag ska börja på . STAGE FOR YOU !  tufft !
hoppas dte funkar att lägga ut en bild idag , har ju inte gjort det , "/
nu måste jag kila , ska kolla på just shoot me ! dte är skojj ! puss hej / majaa  ♥




det gick inte att ta en ny bild ! vad är felet liksom ??

Jag saknar dig, jag saknar dig!



Ur : jag saknar dig, jag skanar dig!

"Faan! flämtar Cilla bakom Tina. Det är ju så helvetes kul i plugget, och så springer man för att komma dit! Han kör inte ifrån oss! Ropar Tina över axeln just när de springer upp på Dödens Väg. Inte om han ser oss, nä! Ropar Cilla tillbaka. Tina skenar över vägen. Ett par steg på andra sidan, sedan smäller det till bakom henne - beskriv det ljudet, den som kan och vill! - däck skriker mot asfalten och ett fladder som från en skrämd flock fåglar bryter ut. Tina vänder sig om, vänder sig genast om, vänder sig om i det ögonblicket hon hör smällen, skriket, fladdret, men herregud, hur har Cilla kunnat hinna hamna ända där borta? Hon kan inte ligga där! Var är benen? Snöar det? Nej, det är papper som dalar, Cillas temaarbete som hon har fått klart över helgen, faller obegripligt från den klarblå himlen, och här stinker av bränt gummi, Cilla, för faan, har du gått av på mitten!"

Asså det är den sorgligaste bok jag läst, igår grät jag jätte mkt! ska gå och läsa nu( mahah töntvarning? )
kraam// Tilda

Shopping hos mormor!

Inlägg: Tilda

                                        Haha jätte seriös bild!
Heejj,
ganska skön dag i skolan idag slutade vid tio över två, tummen upp för det!Först var det teknik och behövde verkligen inte göra någonting, bara bästëmma att jag ville jobba om symaskin eller kamera och sen lyssna på några redovisningar ;DEfter det blev det NO-lab om typ .. aaa svårt iaf!Sen var det iaf SO sen lunch, och jag stör mej på att det finns typ mat som alla som har anmält sig som vegitarian får ta och den är ALLTID mkt godare idag var ´det fick och potatis för oss vanliga, men för vegitarianerna var det en jätte god grönsakspaj,( det vet vi då eftersom vi iblan tar mat där ! haha) och igår var det typ grönssaksnuggets med grösakswok eller grönsakks köttbullar såg ut att vara as gott!Fattar inte varför dom inte kan ha sånn mat som vanlig mat , den smakade nästansom restaurang mat!Aja eftetr skola åkte jag hem till mormor och morfar för mormor och jag skulle kollaom hon hade några gamla kläder jag kan sy om eller ha, och det lönade sig!Gich hem med fyra par skor,  superstor kasse med kläder att ha eller sy om och smycken och Fyra super fina väskor.Det var jätte kul verkligen, sen i helgen ska jag till farmor också och hon har säkert ocksånågot, haha.



                                        Här är tre av skorna! Lovely.

ännu segare tisdag "/

hejsansvejsan (;
idag blir dte nog ett kort inlägg , hinner knappt med data på dagarna längre asså !
för mkt plugg , och idrott ! ;D idag har det vatt en vanlig tisadg , prov som vanligt , sen plugg och dans ! har typ ingen mer att säga ! jo att det  var DH idag men hann inre se det : (matildas fel hahha )
klockan börjar bli mkt så ska dratta till sägs ! juste ja !vi har dom killarna som vi träffade i lenhovdas msn och allt (;
wohoo ! sjukt kul (; tack vare MATILDA ! (; ska ju skriva mkt till dom nu ;d
Nästa vecka kommer jag avra inne på loggen 24/7 , inga prov då (; haha (;
Nu ska jag snacka med matilda och då till sängs (; puss hej / majaa

bilden komm aldrig upp "/ min blogg har ADHD ! (; ses nog imån (;


seg och jobbig måndag ?

hej alla (;
är alldeles slut i hela kroppen , antingen är jag lite sjuk eller är jag bara trött ;d
kom just hem från en match som slutade 0-0 , mot emmaboda (:
Är ganska nöjd . direkt när jag kom hem åt jag lite chips och sen duschade jag !
Det var skönt för jag var välldigt kall. Ska ha engelska prov imån , så ajg har pluggat lite idag.
han inte så mkt eftersom det var match ! Ska ha prov på frdag oxå men pallar inte börja plugga än "/
JAg vill inte till skolan imån ): orkar bara inte ! Men jag kanske ska dra mig tillbaka till köket och plugga lite.
MEn först ska jag kolla www.kenzas.se s blogg (: den är braa ! :D har inga bilder att lägga ut , men det får
bli nån anna gång då ;F kraam / majaa


Dagen då allt började..


Bilderna är sen i dagen vi gjorde bloggen!  Mysig dag var det allt.

    


haha den katten var läskig asså!


men den var seriöst läskig asså kolla den i
bakgrunden på den lilla bilden


finest ever!

forever!

and ever!

IIt's october again , leaves a falling down !

hejsan alla ;D
Idag har inte jag fått ut så mkt so9m jag borde!
vaknade ved halv 9 , för jag skulle till kyrkan "/ inte kul . Men så är dte om man konfirmerar sej .
Där träffade jag malin , ellen och johanna , :D det var en seg gudstjänst ! (vilka är inte sega) ?
Sen när jag kom hem skulle jag plugga men tog på en vännerbox och kunde inte konsentrera mej , så då blev det inget då heller! Efter ett litet dag gick jag in till alma för vi skule dansa , men det var några i salen , så vi bestämmde kläder och smink och sånt innan. :D jag sminkade henne och fixade hennes hår riktigt fint så vi gick ut och tog lite kort ! Sen blev det att dansa. Sen gick jag hem och var inne på datan och käkade mej tjock på godis (; Skulle behöva plugga lite nu ,  men håller på att kolla på "fun with dick and jane" ! riktigt rolig film ! så nu ska jag dra mej tillbaka till soffan och gosa med prutt och kolla på filman ! :D  kram /majaa



min nya ,stickade, långa tröja från bikbok (;
scarfsen ligger på sängen . !

HÖST !!!!

         ´

it's october again , and leaves are falling down.
One more year come and cone , but nothing change at all !
Let me feel , i don't care if i break down.
Let me fall , even if i hit the grownd .
And if I cry a little ! <3

love / majaa

Hejsan alla,



Ska snart åka till Becca <3 men först måste jag göra mig i ordning och äta frukost. För oss blir det nog plugag hela dan på so och engelska, men det blir ju såklart roligare när man är två , haha.
Puss och ha det bra // tilda

Lördag , ZORBAZ IGEN !

hejsan igen alla bajskorvar ;D
Jag vaknade med matilda på golvet och massa godis vid min säng ;D
det började med att matilda färgade mitt hår ! bilder kommer .
Är faktiskt välldigt nöjd om jag får säga det själv !
efter dte blev dte några avsnitt av OTH , sen åkte vi till simhallen.
Matildas lillasyster skulle tävla , oc hon var bra !
Sen ringde Matte och TOm och frågade om jag ville äta thai silk med dom , och såklart sa jag JA !
Så efter tävlingen blev dte att cykla till stan och vänta på dom , men dte blev zorbaz för thai silk skulle stänga om en kvart , men det var änndå gört ! :D det är gott där , år ju där igår oxå ! Sen  blev dte lite data och tv bara ! :D
en lyckad dag ! ha det gött / majaa



______________________________________________________________________

MAJAS RECEPT !

        
 En riktigt god caffe glass med varm choklad ;D
Det blir ännu godare om du har ett kex och hallon i oxå , hade inte det hemma !


* Vaniljglass ( gräddglass )
* oboy , så du kan göra chokladsås
* caffe , ( kallt )
* och en mixer , såklart

ta så mkt glass du vill och mixa det i en mixer med lite caffe !
Om du villa ha lite choklad smak kan du ta i oboy oxå :D
Sen mixar du dte och lägger det i en fiin skål , lågg det i frysen.
Så länge det ligger där och blir kallt , gör du en god chokladsås , och mickrar den.
Om du vill ha en extra god chokladsås , kan du lägga i några
after eight i (;
Då blir den en god svk av mint oxå ;D
Sen lägger du dte över den goda glassen och lägger på eventuellt , ett kex eller bär :D
Det blir super gott ! jag lovar ! / majaa

mys , mat och One tree hill med Matilda

Hejsan ,
Idag har dte vatt skola som vanlig fast svenska prov , "/
Det gick ganska bra faktiskt. Tilda och becca gjorde en as cool frisyr på mej (; dte är en rosett ;D haha

Matilda och jag var även i elevcafeet idag ;D
 det var varmt , jobbigt men kuul ! det var ju matilda ju  (;
Vi fick bra och skära miljontals frallor , men vi slapp engelska och No , !



Efter skolan blev dte stan med matilda (;
Vi ksulle äta buffe på kina restaurangen , men det blev zorbaz gottgott !
Där blev dte LITE kul (; hahah , sen blev dte mest cykla till citygross , dte var det roligaste.
NÅn hade sagt till matilda att det var jätte billigt där. så vi gick till ica från stan
för att köpa hårfärg till mej , gick från ica till mej för att hämta cykeln ,
tog cykeln och jag skjutsade på en söndrig cykel till citygross för att köpa godis ;D dte var inte ens så jätt billigt :d
Men dte var det värt ! så nu har jag färgat håret till mocka choklad brunt ! vackert ;D :D Sen när vi kom hem blev dte mys , godis och ONE TREE HILL ! :D
Det är såå sjukt bra , men jag gråter HELA tiden !! jag är en lipsilll ! :D haha

        

Dagnes köp !
- en lång , stickad tröja på bikbok - 299 kr
- en svart lång halsduk på HM - 99 kr
- två hårfärg mockachoklad - 140 kr
- buffe på zorbaz - 83 kr
- godis citygross - 20 kr

ha det gött / majaa

I hope I will


Tänkte att jag skulle sy ungefär en sådan här kjol, när jag köpt tyg,
önska mig lycka till  ;)
// Tilda

Frendship i something you can´t buy.


Sometimes it´s okey to just fly away.





Iblan när man inte har ngt att göra så kan det vara okej att ha litekul med sina
brorsor, haha. Vi tog lite "flyg" kort och nej dom är inte alls på en studsmatta ;)
kram // Tilda

These words are my own,

Hejsan, ♥♥

Har blivit bättre från förkölningen ganska fort gick i skolan igår och det gick bra. Hade svenska prov vilket jag tror gick bra iaf, haha. Sen hade jag hör och läs förståelse i engelskan, as svårt var det! Det riktiga provet är på tisdag så jag får nästan börja plugga idag, iaf så ska jag va med becca imon och då ska vi plugga tsm på engelskan och so:n, som vi har läxförhör på på måndag.
Idag hade jag tänkt att jag skulle sy, men jag har inget tyg, så jag och mamma skulle gå till en tyg affär som ligger här i närheten men det fanns bara gardintyg "/ så det blev inget med det. Så har inte gjort mkt alls den här dagen en så länge.
kram // Tilda

det är olika bilder av mej, maja och matilda ♥♥

Gosig i stickat!



Vill ha, vill ha, vill ha!! ser ni vad mysiga kläder eller allt från H&M,
så det blir ju inte dyrt heller.

kram // Tilda

If your heart still beats, what´s the matter?




Hittade två sjukt söta bilder på maja och matilda, vet in sen när det är.
Tänkte iaf att jag kan ju inte sitta och ha dom för mig själv, utan tänkte dela
dom med rästen av våra "många" läsare.

// Tilda

give me that feeling every night !

hejsan alla FRISKA barn ! (;
Idag har det vatt skola som vanligt , ): Haft ett hör och läs förståelse idag oxå på angelskan , det var sjukt svårt !!
Imon blir det elevcafeet med MATTIS :D <3
men idag var tilda sjuk så det blev lite konstigt i skolan. men men . hon kommer imån tror jag ;D
Efter skolan blev det fotboll , sen PLUGG PLUGG PLUGG , vänner , Christine , idol och andra avenyn :D

Jag var nyss inne på
www.blondinbella.se s blogg , och det stod att hon var 170 lång och vägde 56 !!!
Asså har hon anorexia eller ?? :O
Jag är ju typ 168,5 och väger 57-58 "/ hur mkt kommer jag inte väga sen dåå ?? :S
Shiit vad alla är lätta asså !! :D haha !
Ska bara säga att jag har världens goaste recept på kaffe glass med sås , som jag hade tänkt att dela med mej med världen.

Idag har vi bokat premiären till HIGH SCHOOL MUSICAL 3 :D wohoo , :) vi bokade till dej oxå tilda så var inte orolig ! (: <3

Imån blir dte stan med matilda , hade tänkt att äta middag på Zorbas och gå lite på stan.
Sen när vi kommer hem ska vi kolla på ONE TREE HILL hela natten asså :D
MEn jag har inga roliga bilder att lägga ut så ni får nöja er :D puss på er alla / majaa





Sjukling!

Inlägg av: Tilda

Hejsan, ´
Det blev som jag trodde"/ jag blev sjuk. Tror jag hade feber när jag vaknade och fram tills klockan 12 ungefär sen började det bli lite bättre. Har bara legat och sovit, ätit halstabletter och kollat på TV. Såg en väldigt bra film som hette prestige, utspelade sig på 1800-talet tror jag och den hanlade om två magiker som hela tiden försökte överträffa varandra. Jätte bra men man behövde verkligen vara innne i filmen för att fatta ngt, haha.
Ätit glass har jag också gjort måste jag ju säga. Måste typ gå till skolan imon iaf hur dåligt jag än mår, har prov imon sen har vi prov på tisdag och onsdag inte kul kann jag ju säga.
Men nu ska jag kolla på idol och sen blir det Heroes<3 sen blir det natti natti och försöka bli så bra som möjligt tills imon.


PUSSHEJ, <3

Blev lite gladare av denna bilden sen stockholm,
Ballonger :D

I know thet you like my style !



hejsan alla ♥
Idag har det varit som vanligt , en lång , seg dag i skolan !
Idag uppträdde vi med bolouvard of broken dreams (dålig stavning ;S ) , jag sjöng och spelade gitarr.Johanna spelade oxå gitarr , Matilda gitarr , felicia piano & anna bas (; Det gick sådär. Spelade fel på första så fick typ bara sjung ! :d haha
Sen blev dte hem och kolla på TV . Matchen blev inställd! skulle spela mot Emmaboda idag men det har regnat för mkt , så det blev inget. Bra tycker jag , var såå trött!

Så då ringde jag till Alma och frågade om hon och jag kunde dansa lite , vi ska tävla snart och hade ingen dans ! "/
Så vi dansade och dte gick bra , nu är dansen klar. du ska vi bara finslipa det lite (;
Tog lite fina bilder på alma ! :D <3

Nu ska jag sätta mig med läxorna och äta glass :D glassen gör så jag blir med sugen på att plugga . :D
kanske kommer in ikväll , ha en bra dag ! ♥

från majaa

          ♥

When the life is done, do It again.



Hejj, ♥♥

Är helt genom förkyld och har piss ont i halsen, vet inte om det blir skola för mig imon men får se om jag blir bättre, ska ju sitta i elev caffét med viktor (Y) ;) aja pappa har köpt glass, eller det hoppas jag iaf, så jag ska ta och kyla ner halsen med GLASS!! Sen är det ju top model final idag synd bara att man vet vem som vinner. Kanske inte ska avslöja ngt än ? ;)
Även fast jag mår dåligt måste jag ju ta tag i mina läxor, hemkunskap och svenska ngt mer pallar jag inte men måst esnart börja plugga på engelskan eftersom den är på nästa tisdag och jag vill helst inte spendera min helg pluggandes, men det lär jag vell göra iaf eftersom jag förmodligen kommer spendera helgen sjuk i soffan, men peppar peppar ta i trä, det hoppas jag verkligen inte, hahaha

ha det bra, puss // Tilda

RSS 2.0