KÄNDISAR !

Zac Efron och Vanessa Hudgens lämnade Stockholm klockan två på eftermiddagen idag. Hollywoodparet gick ombord på ett privatflygplan på Bromma flygplats efter nästan exakt 40 timmar på svensk mark.

Stjärnorna från bioaktuella "High School Musical 3: Sista året" anlände klockan kvart i tio på lördagskvällen, och har haft två intensiva dygn i Sverige. 
 

I lördags var Zac och Vanessa jetlaggade och spenderade natten i sin lyxsvit på Grand Hotel. På söndagen hade "HSM"-filmen världspremiär på biograf Sergel på Hötorget, och efter visningen avnjöt paret en intim middag på Sturehof i centrala Stockholm.
  

Tidigare idag ställde Zac och Vanessa upp på intervjuer för skandinavisk press på sitt hotell, och Zac skickade en hälsning till Starlounge läsare:  

- Jag vill komma tillbaka hit till Stockholm! 
 

Den 20-årige hunken berättade att det var med stor avund som han fick reda på att "Entourage"-stjärnan Adrian Grenier hade varit och festat i huvudstaden hela helgen, och Zac avslöjade att han väldigt gärna reser tillbaka till Sverige privat - utan chefer som bestämmer vad han ska göra.  

Härnäst reser Zanessa vidare till Paris. Sedan väntar Madrid, München och London innan de kan återvända hem till Los Angeles.
_____________________________________________________________

Nu har äntligen desperate housewifes börjat , eller imån faktiskt !
Ska cykla extra fort hem från dansen för att se det ! Det börjar klockan 21,00 på tisdag (: imån.

puss på er alla , /majaa ♥


Kommentarer
Postat av: JESSICA

dom där är så söta

2008-09-29 @ 20:16:46
URL: http://jessssiiicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0